Basic food program

VI udfører en helt enkel mission: At levere mad, der er skræddersyet til det ukrainske folk i krigstid, og sikre, at de får den rette balance af vitaminer og næringsstoffer ved hvert måltid

Ideen bag "Basic Food Program" udspringer af vores fælles erfaringer opsamlet under krigen i Ukraine. Vi har ved selvsyn set vigtigheden af at have adgang til nærende mad i krisetider.

Vores frivillige er lokale, og de har et helt andet kendskab til lokalområderne. De ved, hvor der sidder en familie i et hjem. En familie, som ikke kan flygte på grund af alderdom, sygdom eller ganske enkelt blot fordi de håber, at krigen snart er slut.

Takket være vores pålidelige netværk af organisationer og enkeltpersoner i hele Ukraine, sikrer vi, at vores madkasser når frem til landsbyerne langs frontlinjen. Lige præcis der, hvor der er mest brug for dem. Vi og vores frivillige leverer personligt madkasserne og sørger for, at de når ud til de mest sårbare mennesker, som ofte ikke har andre muligheder for at få mad og andre fornødenheder. Vores frivillige bliver belønnet for deres indsats ved at de selv får en madkasse med hjem til deres egne familier.

 Mere kompliceret er det ikke, og det er med til at holde vores omkostninger til administration ekstremt lave*:

Indkøb af madvarer   85,0%

Leveringsomkostninger   12,5%

Administrationsomkostninger**   2,5%

Vi har brug for din økonomiske støtte, for at kunne levere hjælpen lige der, hvor den er mest nødvendig. Din donation gør en kæmpe forskel i livet for dem, der har akut brug for hjælp. De står over for krigens mange udfordringer – de er i frontlinjen, hvor kampen om vores demokrati bliver udkæmpet...

' Udregnet ved 4.000 Basic Food Boxes / måned. **Nattevagt Logistik, SoMe, lager/ kontor.